Balkanka koja žari i pali u Americi: Moje grudi i guza plaše muškarce (VIDEO)

Jenu Jenovich nazivaju Srpkinjom s najljepšim dekolteom, a na Instagramu je zbog njenih oblina prati čak 2,5 miliona ljudi.

Jenu Jenovich nazivaju Srpkinjom s najljepšim dekolteom, a na Instagramu je zbog njenih oblina prati čak 2,5 miliona ljudi.  

Doduše, i sama Jena se ponosi time što je iz Srbije, a na jednoj svojoj fotografiji opisala se kao “Balkanka”. Prošle godine otkrila je i da je navijačica Partizana, čime je osvojila navijače ove navijače.

Rođena je nedaleko Beograda, a 1993. godine njena je porodica otišla najprije u Njemačku, a potom u Ameriku.

Maštala je o tome da će uspjeti u Holivudu, a iako još nije uspjela, ne odustaje od tog sna. Za Esquire je ispričala da su njene grudi prirodne, dok je za stražnjicu zaslužan naporan rad u teretani. Oduvijek je željela biti manekenka, a iako njene tijelo brojne žene smatraju idealnim, Jena tvrdi da joj donosi probleme u ljubavnom životu.

“Mislim da moje obline straše muškarce, ali to i nije tako loše. Tako se odmah maknu oni koji nemaju samopouzdanja, jer ja baš to tražim kod muškaraca, kao i vjernost i smisao za humor”, rekla je.

Kako bi izgledali poput nje, najvažnije je redovito vježbati.

“Obožavam jesti i zato moram mnogo vježbati. Volim trčati, igrati košarku, rolati se. Pijem zeleni čaj uz sve što jedem te mnogo vode”, dodala je.