Lepa Brena pokazala u kakvom luksuzu živi

Pjevačica Lepa Brena i njena porodica uživaju u luksuznoj kući na Bežanijskoj kosi, a sada je otvorila vrata za javnost, pa možete zaviriti u unutrašnjost njihovog doma.

Naime, pjevačica se potrudila oko svakog detalja kako bi sebi i ukućanima obezbijedila uvijek prijatan boravak.

Njihov dom je prostran i vrlo svijetao, što omogućavaju veliki prozori ali i namještaj u nježnim bojama. Pored prozora je pjevačica poredala svoje lijepe uspomene.

Tu su razne fotografije, a ona koja privlači dosta pažnje jeste slika nje i Bobe iz mladosti i to u ramu sa leopard dezenom.

U njhovom domu dosta je detalja, a ono što svi najviše vole u ovim hladnim danima jeste kamin koji ih grije ali i dodatno unosi toplinu u njihov dom.

Lepa Brena
LEPA BRENA • RAS / RAS SRBIJA
Primaća soba
PRIMAĆA SOBA • RAS / RAS SRBIJA

U domu pevačice preovladavaju zemljani tonovi, dok u dnevnom boravku i primaćoj sobi su uglavnom ljubičasta i bela boja.

Dnevni boravak
DNEVNI BORAVAK • RAS / RAS SRBIJA

Brena dosta vremena provodi uživajući u dnevnom boravku pa je vodila računa da je prozračan i da se oseća izuzetno prijatno. Zato je Brena odlučila da ima što više detalja, a ima i mnogo slika.

Detalji
DETALJI • RAS / RAS SRBIJA

Brena, je tada otkrila da Boba mnogo više vodi računa o hrani, da je u kući ima.

– Ja kupujem sve ono što ne treba. Ja sam riba, havajska so, crna čokolada, ulje od bundeve, laneno ulje, laneno seme, limun i čaša belog i čaša crnog. A Boba je sve ostalo. Najmanje supruga može da utiče na čoveka da sredi svoju kilažu. Niko nije savršen, neka čovek živi onako kako voli i kako je navikao. Kada se čovek razboli kao što se meni desilo, shvati gde je kraj i gde je mesto… Ali ne daj bože da se to dogodi. Možda iz želje da u medijima pričam nešto nesvakidašnje i drukčije, ja sam pričala o Bobanovom kuvanju. A on zapravo ne kuva uopšte toliko često. Sprema za naše prijatelje. Kada bi se sada neko najavio i rekao da dolazi dvadeset ljudi kod nas, ja bih se blokirala. Zvala bih ketering momentalno, onda bih otišla dva sata da se odmorim- rekla je ranije Brena.

A, u galeriji možete da pogledate i ostale delove ovog luksuznog doma: