ZAPALILA INSTAGRAM: Selma Bajrami kao vino sve bolja i bolja…

Selma Bajrami važi za jednu od najzgodnijih i najseksepilnijih pjevačica.

Međutim, malo je poznato da je ona preživjela pakao, a o tome je nerado za austrijske medije pričala prošle godine. Naime, Selma Bajrami je pričala o teškom životnom razdoblju kada je sa malim djetetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za nasljednika trajala je godinama.

– Ubrzo nakon vjenčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred vrata – ispričala je Selma Bajrami priču o Muji Musiću, ocu svog djeteta.

U tom trenutku ona je bila potpuno sama, njemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

– Znala sam da moram da budem dio ovog grada ako želim da obezbjedim svoje dijete – rekla je Selma.

Ona je danas prevazišla sve prepreke i probleme i kaže da je konačno sretna. Iz svega je izašla dovoljno jaka, maksimalno se posvetila sebi, a i dan danas izgleda fenomenalno.

Posljednjom fotografijom na Instagramu oduševila je svoje fanove i pokazala kako i dalje ima savršeno tijelo.